06 338 142 44
beeldmerk Audi beeldmerk BMW beeldmerk Mercedes beeldmerk Volkswagen

Garantie

Op jong gebruikte personenauto’s uit Duitsland zit vaak nog garantie. Deze garantie gaat over op u als nieuwe koper. Wanneer u aanspraak wilt maken op de garantie, kunt u met uw wagen gewoon in Nederland naar een garage. Dat is wel zo makkelijk.

Van den Berg Car Company biedt u tevens verlengde garantie aan voor auto’s die ouder zijn dan 3 jaar. Wij werken samen met Autotrust. Bij deze verzekeraar kunt u kiezen uit diverse pakketten om de garantie op uw occasion met 6, 12 of 24 maanden te verlengen. U kunt zo zelf bepalen of u alleen reparaties aan hoofdzaken wilt, zoals de motor en aandrijving of dat u zich wilt verzekeren tegen reparatie aan vrijwel alle mechanische en elektronische onderdelen van uw tweedehands auto. Zo bepaalt u zelf hoeveel risico u wilt lopen op onverwachte reparatiekosten. Van den Berg Car Company legt u graag de verschillen tussen de diverse garantiepakketten uit.

 

Standaard garantie

De Standaard garantie geldt voornamelijk op de motor, transmissie en aandrijving van uw auto. De kosten voor arbeid, onderdelen en klein materiaal worden volledig gecompenseerd. Bij een kilometerstand van meer dan 150.000 km vergoedt Autotrust bepaalde onderdelen en arbeid voor maximaal 50%. Reguliere service- en slijtageonderdelen, zoals lampen, rubbers en vloeistoffen vallen niet onder de garantie, evenals de carrosserie en het interieur.

 

Extra garantie

De Extra garantie dekt de meeste reparaties aan het rem-, koel-, en brandstofsysteem, de stuurinrichting, elektrische systemen, alarmsystemen en startonderbrekers. Voor elk garantiepakket geldt dat u de auto goed moet onderhouden en dat u tevens de motorolie en de koelvloeistof regelmatig controleert en eventueel bijvult.

 

Exclusief garantie

De Exclusief garantie geldt voor bijna de gehele auto en dekt vrijwel alle mechanische en elektronische onderdelen van de motor, de versnellingsbak en de aandrijving. Ook cruise control, airco, airbags, het emissiesysteem en de wielophanging vallen eronder. Met de Exclusief garantie komt u niet snel voor vervelende verrassingen te staan.

 

De kleine lettertjes

Bij alle garantiepakketten van Autotrust geldt dat de te vervangen onderdelen en de arbeidskosten bij een kilometerstand van meer dan 150.000 km voor maximaal 50% worden vergoed. Bovendien verwacht Autotrust dat u uw auto onderhoudt volgens de richtlijnen van de fabrikant en Autotrust. Ook peilt u regelmatig de motorolie en de koelvloeistof en vult deze bij als dat nodig is. Reguliere serviceonderdelen zoals bougies, filters, slijtende remonderdelen, lampen en rubbers vallen niet onder de dekking. Autotrust gaat uit van normaal gebruik van uw personenauto. Racen, verhuur, taxi- en koeriersdiensten vallen hier niet onder.

Top <h4>vandenbergcarcompany.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.vandenbergcarcompany.nl/occasions/">Occasions</a></li> <li><a href="https://www.vandenbergcarcompany.nl/youngtimer/">Youngtimer</a></li> <li><a href="https://www.vandenbergcarcompany.nl/importpakketten/">Importpakketten</a></li> <li><a href="https://www.vandenbergcarcompany.nl/garantie/">Garantie</a></li> <li><a href="https://www.vandenbergcarcompany.nl/over-ons/">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.vandenbergcarcompany.nl/contact/">Contact</a></li> </ul>