06 338 142 44
beeldmerk Audi beeldmerk BMW beeldmerk Mercedes beeldmerk Volkswagen

Importpakketten Van den Berg Car Company

Bij het kopen van een tweedehands personenauto uit Duitsland komt van alles kijken. Allereerst is het belangrijk dat u een auto vindt die voldoet aan uw eisen en wensen. Daarna volgen de onderhandelingen met de verkopende partij over de prijs en eventuele inruil van uw huidige wagen. Vervolgens heeft u te maken met de administratieve rompslomp, de keuring door de RDW, het aanvragen van tijdelijke en een definitieve kentekenplaten en het invullen van de belastingpapieren in verband met de BPM (aankoopbelasting). Gelukkig kunt u dit ook allemaal uitbesteden aan Van den Berg Car Company uit Emmeloord. U heeft bij ons keuze uit 3 importpakketten voor jong gebruikte personenwagens:

 

Volledig ontzorgd € 590,-

Van den Berg Car Company importeert de occasion van uw wensen. Wij doen de onderhandelingen met de verkoper en zorgen dat de RDW de auto onderzoekt. Uiteraard checken wij de kilometerstand en de verleende onderhoudsbeurten. Wij maken de importpapieren in orde en vullen de BPM-formulieren in. Tot slot rijden wij de auto naar Nederland. U hoeft helemaal niets te doen, behalve op het juiste moment en de afgesproken plaats aanwezig zijn om uw autosleutels in ontvangst te nemen.

 

Medium ontzorgd € 465,-

Uit ons assortiment occasions kiest u uw droomwagen. Wij onderhandelen met de verkoper, zorgen na akkoord voor transport-kentekenplaten, controleren de autopapieren, vullen de BPM-formulieren voor de Belastingdienst in en maken een afspraak met de douane en de RDW. U krijgt van ons een importhandleiding en zorgt zelf voor het transport naar Nederland. Daar inspecteert de RDW uw auto. Na goedkeuring zullen wij de definitieve kentekenplaten aanvragen en is het tijd om te genieten van uw luxe uit Duitsland geïmporteerde personenwagen.

 

Minimaal ontzorgd € 270,-

U kunt gebruikmaken van ons aanbod tweedehands personenauto’s en ook kunnen wij de prijsonderhandelingen met de verkopende partij doen. Van den Berg Car Company verzorgt de belastingaangifte voor de BPM. De verdere afhandeling voor het importeren, het laten keuren van de auto en het transport naar Nederland regelt u zelf.

 

Extra opties:

Al onze pakketten zijn naar wens uit te breiden met aankoopbegeleiding, aankooponderhandeling, aankoopkeuring, verzekerd transport en meer, deze prijzen zijn excl BTW.

neem gerust cntact op voor een vrijblijvend kostenoverzicht. Wij berekenen € 0,19 ct per gereden kilometer excl BTW.

Top <h4>vandenbergcarcompany.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.vandenbergcarcompany.nl/occasions/">Occasions</a></li> <li><a href="https://www.vandenbergcarcompany.nl/youngtimer/">Youngtimer</a></li> <li><a href="https://www.vandenbergcarcompany.nl/importpakketten/">Importpakketten</a></li> <li><a href="https://www.vandenbergcarcompany.nl/garantie/">Garantie</a></li> <li><a href="https://www.vandenbergcarcompany.nl/over-ons/">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.vandenbergcarcompany.nl/contact/">Contact</a></li> </ul>