06 338 142 44
beeldmerk Audi beeldmerk BMW beeldmerk Mercedes beeldmerk Volkswagen

Zoekopdracht

Zelf importeren of laten ontzorgen

Wij importeren jong gebruikte Occasions uit Duitsland en kunnen u het hele proces rondom de import uit handen nemen. Ook wanneer u wel zelf een deel van het importeren wilt uitvoeren, zit u bij Van den Berg Car Company goed. U heeft namelijk keuze uit diverse Importpakketten.

Als echte autoliefhebber heeft Van den Berg Car Company verstand van zaken. Met onze passie voor personenwagens kunt u er dan ook op vertrouwen dat wij kilometerstanden en de uitgevoerde onderhoudsbeurten voor u hebben gecheckt. Ziet u door de bomen het bos niet meer en wilt u dat wij voor u op zoek gaan, vul dan gerust onderstaand formulier in met uw wensen. 

 

Welke auto zoekt u?

Het merk ontbreekt
Het type ontbreekt
Het model ontbreekt
Brandstof ontbreekt
De kleur ontbreekt
De prijsindicatie ontbreekt
Uw wensen ontbreken

Hoe kunnen wij u bereiken?

Uw naam ontbreekt
Uw telefoonnummer ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
Top <h4>vandenbergcarcompany.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.vandenbergcarcompany.nl/occasions/">Occasions</a></li> <li><a href="https://www.vandenbergcarcompany.nl/youngtimer/">Youngtimer</a></li> <li><a href="https://www.vandenbergcarcompany.nl/importpakketten/">Importpakketten</a></li> <li><a href="https://www.vandenbergcarcompany.nl/garantie/">Garantie</a></li> <li><a href="https://www.vandenbergcarcompany.nl/over-ons/">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.vandenbergcarcompany.nl/contact/">Contact</a></li> </ul>